ARSENIO VIBEZ

ArsenioVibez Football Experience Dubai

Creative soccer academy

ArsenioVibez Football Experience Dubai

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de ArsenioVibez Voetbaldagen een groot succes zijn gebleken in Nederland! Met een groeiende vraag en positieve reacties van ouders en kinderen, zijn we vastbesloten om ons concept uit te breiden en nog meer mensen te inspireren om actief te worden en plezier te beleven aan voetbal.

Het idee achter de ArsenioVibez Voetbaldagen is simpel maar krachtig: kinderen van achter hun schermen halen en ze aanmoedigen om te bewegen, te spelen en te genieten van het spel. We hebben gezien hoeveel vreugde en energie dit heeft gebracht in de levens van vele deelnemers, en we geloven dat dit concept kan worden uitgebreid naar verschillende steden, niet alleen in Nederland, maar zeker ook internationaal.

Our group training sessions are aimed at players from U7 to U12, where we create a dynamic environment in which young talents can develop their skills and increase their love for the game.

PRIVATE TRAINING

Voor diegenen die een meer persoonlijke benadering wensen, bieden we privétrainingen aan voor spelers van alle leeftijden. Of je nu je techniek wilt verfijnen, je spelintelligentie wilt
verbeteren of gewoonweg je passie voor voetbal wilt voeden, onze privétrainingen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen.

  Uw Naam (vereist)

  Uw E-mail (vereist)

  Geboortedatum van uw kind (vereist)

  ArsenioVibez Football Experience in Dubai!

  Meld je aan!
  Nog 72 plaatsen beschikbaar

  Doe met ons mee voor een onvergetelijke voetbalervaring in Dubai, waar drie deskundige trainers kinderen, ouders en collega-coaches zullen inspireren met onze innovatieve trainingsmethoden. Onze sessies leggen de nadruk op hoge intensiteit, discipline, teamwork en, vooral, plezier!

  Ben jij een gepassioneerde voetballer die zijn vaardigheden wil verbeteren? Mis het dan niet – schrijf je nu in!

  Hoe te registreren:

  E-mail: info@arseniovibez.com

  Rooster

  Data: 26, 27 en 28 november
  Groep 1: U8, U9 en U10 (geboren in 2017, 2016 en 2015):

  15:30: Registratie

  16:00: Training begint

  17:30: Training eindigt

  Groep 2: U10, U11 en U12 (geboren in 2015, 2014 en 2013):

  17:30: Registratie

  18:00: Training begint

  19:30: Training eindigt

  Kosten: Wordt nog aangekondigd.

  Locatie: Za’abeel Stadium Al Jaddaf – Dubai – Verenigde Arabische Emiraten

  MEET THE COACHES

  Maak kennis met Tyrell voetbal influencer, beter bekend als Tyrellballl. Zijn voetbalskills-video’s gaan de hele wereld over en laten zien waarom hij een sensatie is op het veld. Met een ongekende techniek kan hij de bal beheersen en acties uitvoeren met hoge snelheid en intensiteit. Tyrell is een ware meester van zijn vak en laat zien dat voetbal meer is dan alleen een sport, het is een kunst.

  Maak kennis met Daan. Een energieke en ervaren trainer met een passie voor de ontwikkeling van jong talent. Met een achtergrond bij AFC Ajax en momenteel werkzaam bij AZ Alkmaar, brengt hij een schat aan ervaring met zich mee. Daan heeft zijn expertise verfijnd bij de AFC Ajax Academy in Dubai en staat te popelen om zijn innovatieve trainingsmethoden verder te ontwikkelen en toe te passen, waarbij hij zijn focus legt op het fundament, de jeugd!

  Maak kennis met Arsenio, ook bekend als ArsenioVibez. Met een schat aan ervaring als voormalig profvoetballer bij clubs als AZ Alkmaar, Aston Villa FC en SC Cambuur, heeft hij een indrukwekkende carrière achter de rug. Nu streeft hij ernaar zijn passie voor voetbal te delen met de jeugd door middel van zijn Football Academy. Daarnaast is Arsenio een actief lid van het influencer elftal Creators FC, waar hij niet alleen het spel speelt, maar ook geld inzamelt voor goede doelen. Met zijn ervaring en betrokkenheid inspireert hij anderen zowel op als buiten het veld.